блюз

вийди нарешті з кімнати.
наберись мужності, зайди до аптеки, подзвони мамі,
купи тест на вагітність та дешевих антидепресантів,
досить викинути книги клятого Бродського,
щоб назавжди вимкнути дію легень і серця,
не говорячи навіть про мозок.
 
серед всіх можливих речей він забуде у першу чергу,
що кожен день був як п*ятниця, коли ти з ним поруч,
час летів так швидко, що здавалось він - невичерпний,
він - чорна дира в безкінечному космосі,
січневі зимні ночі були схожі на білі червневі.
 
 
всі ми когось дуже палко чекаємо.
не факт, що когось чекає така ж відданість.
це не матиме абсолютно ніякого значення.
ніхто не буде дзвонити в швидку.
викличуть тільки міліцію.


Рецензии