Нема кому

Нема кому зігріти твою душу,
Нема кому до серця пригорнути.
А може просто ти не хочеш,
Те що було, не можеш ти забути.

Не хочеш стати на нову дорогу,
Не можеш наново свій шлях почати,
Але ж ти мила і розумна -
З тобою так приємно розмовляти.

Чого стоїш ти на одному місці,
Чого не хочеш крок на зустріч ти зробити,
Чого не відкриваєш дверці серця -
Пора тобі когось туди впустити.

Все що було, пора забути -
Нехай воно собі іде у небуття!
Знайдуться сили - зникнуть всі турботи,
Тоді почнеш нове життя!

Нема кому зігріти твою душу,
Нема кому до серця пригорнути.
Забудь все те, що не складалось,
А все що має суть, то має бути!


Рецензии
Дуже хороший вірш, сподобався! Дякую!!!

Елизавета Бащева   21.03.2016 17:33     Заявить о нарушении
Пожалуйста)))

Михаил Данихленко   22.03.2016 22:23   Заявить о нарушении