Кричалки до матчу ЧУ Карпати - Дн про НЕД ЛЯ 20. 0

Кричалки до матчу ЧУ «Карпати» - «Дніпро» –  НЕДІЛЯ (20.03.2016), початок о 17:00


Автор:
Матч дуже й дуже принциповий
Відбудеться в неділю в Львові!
Гравці хай будуть ненаситні…
Й кричалки  - файні … колоритні!


Фани «К»:
Хоча в Карпатах рІчки мІлкі…
Порвем «Дніпро»… як Тузік грІлку!
І доведемо всім наочно,
Що по воротам б’ємо точно!


Фани «Д»:
Надійність – то «Дніпра» основа!
Вагоме ми сказали слово.
«Шахтар», як липку, обідрали…
4 їм м’ячі запхали!

Примітка:
В минулому турі матч «Дніпро» - «Шахтар» - 4:1.


Фани «К»:
Смішіть й надалі помаленьку…
Кричіть свої ви побрехеньки…
У вас у грі нема нічого…
То ж переможе клуб зі Львова!


Фани «Д»:
Не бути вже нам Чемпіоном…
Та то – пріоритет Мирона!
Але… Кричалка  у нас краща…
Відмітить теє … і  ледащий!

Примітка:
Мирон – головний тренер «Дніпра» та в минулому гравець та головний тренер «Карпат» Мирон Богданович Маркевич


Фани «К»:
Казав усім Азіров Коля,
Що розбирається в футболі!
Коли погано хлопці грали,
Казав, що «папєрєднікі дасталі»!

Примітка:

http://www.segodnya.ua/img/article/4921/18_main.jpg

Азіров Коля – Микола Азаров – прем’єр міністр в уряді Януковича, так кумедно і талановито паплюжив українску мову, що це йому дозволялося. Його перл – слово «папєреднікі» (в сенсі – ті, що були до нього), а також перли:
- «кровосісі» («кровососи»),
- не теба «скігліті» (тобто «скиглити»),
- «ЛУЧШЕ ПАЛКУ ПЕРЕГНУТЬ, ЧЕМ НЕДОГНУТЬ»,
- «И после этого  мне захотелось сплясать ВАЛЬС ГОПАКА, но я этого не сделал, потому что журналисты решили бы, что премьер-министр сошел с ума»,
- «Капуста, которая у меня под домом. Я ее с удовольствием ем. Она без всяких химикатов. И я не стыжусь этого»,
- «Ничего трудного в производстве памперсов нет. Если мы научились строить ракеты и спутники. То же самое относится и к пресловутым резиновым изделиям»,
- «Медицина – эта та отрасль, которая должна идти ВПЕРЕДИ, КАК ДЫМ ОТ ПАРОВОЗА»,
- «Всіх прошу підгатуватися до масштабного вівчення основних положень цього закону і їх роз’яснення ПОТНІКАМІ податків» (теба «платникам»)
- «Я СВОЮ СМЕЛОСТЬ ИМЕЮ, и я приму решение, а ты имей свою смелость, Арсений Петрович. Мы же с тобой всегда были на «ты».


Фани «Д»:
Ви розбираєтесь в футболі,
Як жеребці … у бараболі!
Усі у вас у чомусь винні…
Поважні люди… й безсердечні свині!

Фани «К»:
Гра, як мозаїка строката…
Підвласна – не «Дніпру»! .. «Карпатам»!
Ми – академіки футболу,
Тож ви прийшли до нас у школу!

Фани «Д»:
Нам на базікання – начхати!
Порожнє місце - то «Карпати»…
«Дніпро»! Вагоме дуже слово!
ФК «Дніпро» - всьому основа!

Фани «К»:
«Карпати» - ти є милість Божа!
«Капати» нині переможуть!
Сурмить в Капатах вже трембіта,
Як будуть в нас «дніпряни» биті!

Фани «Д»:
Не боїмося ми нікого…
ФК «Дніпро» - то милість Бога!
Ми – наче слон, а ви – як Моська…
Вперед орли з Дніпопетровська!


Автор:
Кричалка, що іде від серця
У нас завжи «нєтлєнкой» зветься!
Нехай лунають звідусюди
Нєтлєнки… що так люблять люди!


Рецензии