молитва за Укра ну

Надія помре після нас...
Ми в небо спрямовуєм руки-
Дай, Боже, життя їй ураз,
Дай сил пережити ці муки!

Поверни її очі глибокі -
Волошкового кольору мирного!
І руки верни веселкові -
Бездонного сонечка вірного!

Поверни її усмішку милую,
Що є суттю умиротворення!
Поверни нам і душу щирую,
Нам Тобою з любов'ю створену!

Поверни нам багаторічну,
Дубову і тополиную,
Сезонно мінливу та звичну,
І мову її солов'їную...

Поверни нам її бездонную,
Щедру,могутню й безмежну!
Поверни нам нашу, законную,
Країну...Україну...незалежну!


Рецензии