Краса...

Чи урятує краса світ?
Не знаю я, не знає кіт
І разом ми просто живемо
Зітхаємо, коли це треба
Та впевнені, у старість літ
Ми зрозуміємо цей світ
І всіх отих у тих, що врода
Подарувала їм природа
Така холодна і пуста
Без жалю, болю, співчуття
Та без ніякого добра
І тих, у кого врода від життя
Хто вірить у чудове майбуття
Крізь покрив зморшок на обличчі
Усмішкою зустріне дивовиддя
А очі світлі і ясні
Тепло розсіюють вони
Заспівуючи тиху колискову
Вони як диво - оце врода!
І головне, вважаю я
Зовсім не зовнішня краса


Рецензии