Ты носишь шляпу, как Блок,

Ты носишь шляпу, как Блок,
а на Блока похож мой папа.
еще ты поэт, как он.
и ты - одногодка с мамой.

Хоть не видела я отца,
и несчастной себя считала -
потому была рада я,
когда письма твои читала.

258

You are wearing a hat, like Blok.
My mom said Blok reminds my father,
Or vice versa. And you’re a poet
And you are of one age with my mother.

Although I never saw my dad,
And because of it felt unhappy –
Now I’m especially glad –
That your letters are so hearty!


Рецензии