Дидед чlал

Дидед чlала гузва заз
Намус, къуват ва виждан,
Кутазва зак руьгь, лувар,
Чlугваз тазвач зав гьижран.

Сабурзава рикlи зи,
Анжах къе са вун патал,
Гьазур я чун чанни гуз,
Гьар камуна хуьн патал.

Дидед чlaла гузва заз,
Акьул, ашкъи ва несят,
Гьатай чlавуз кlевера,
Къалурда заз на меслят.

Гьуьрметзава за жуван
Дидед чlалаз рикlивай.
Ваъ халкь жедач кьве патан,
Къакъуд жедач чlалавай.

Магьачкъала, 2003-йис


Рецензии