Тальне златоглаве!

Славне наше місто -
           ТАЛЬНЕ величаве!
Гарне товариство,
           Щире та цікаве!

Є у нім харизма,
           Вільна  та яскрава!
Рідна хатня призьба,
           Ружею заграва!

А яке ж зелене,
           Пісню ллє Тальянка!
Як вогонь шаленна,
           Доля вишиванка -

У разках намиста,
            Дівчина - постава!
Сонячне, барвисте,
           ТАЛЬНЕ златоглаве!


Рецензии