Березневий снiг

Березневий сніг,
Наче яблунь цвіт ...
Знов на землю ліг,
Та й осяяв світ!

Вперта ця зима,
Хоче панувать!
Холод обійма-
Та нас не злякать!

Сніг зійде у нас,
Погода хороша.
В цей весняний час,
Зимова пороша!
20 03 2016 р


Рецензии