Пишу тобi сину про те, що болить

Пишу тобі сину про те, що болить…
Про те, що неспокій у серці ятрить.
Пишу тобі сину про те, що молюся,
Дорослий… А, все ж, за тебе боюся.

Я твого лиця губами торкаюсь,
В дитинство твоє я на мить повертаюсь.
Пригадую сину - твої перші кроки…
Швиденько спливли життєві потоки.

Я кожної миті тобою пишаюсь!
Раненько вітаюсь, у вечір – прощаюсь.
Хоча ти далеко, не бачу й не чую,
Світлини де ти,  я міцно цілую.

Далеко рідненький синочок живе,
Від того самотнє серденько моє .
Прости мені сину, як що завинила,
Можливо, колись, погано вчинила.

Люблю тебе сину! Люблю дорогий!
Про інше, ти думати навіть не смій.
Думками я поряд з тобою завжди,
Нехай матір Божа захистить від біди.


Рецензии
Прекрасний вірш! Зачарувало....

Шон Маклех Патрик   20.03.2016 16:54     Заявить о нарушении