видихай

видихай... ця ніч буде довгою
на відміну від життя
рештки спогадів та ілюзий
і надія, що воно було чогось варте
ти живеш доти, доки тебе хтось згадує
життя... дивна річ...
смерть позбавляє його будь-якого змісту
що залишиться по тобі?
речі, які виявилися непотрібними
фото, які нагадували про минуле
чи спогади людей
з якими тобі пощастило зустітись
і надія, що смерть це не кінец,
а початок чогось дійсно неймовірного
того, чого так і не знайшов доки жив

життя... чи хотіла би я його повторити?
напевно що так
та чи хочу я жити? - ні
23:36:58


Рецензии