Гадай и жди

Гадай и жди. Среди полночи
Let guess and wait. Among a midnight

В твоем окошке, милый друг,
In window yours, my dear friend,

Зажгутся дерзостные очи,
Will light up enterprising eyes quite,

Послышится условный стук.
You’ll hear a warning knock at end.

И мимо, задувая свечи,
And passing by, and blowing candles

Как некий Дух, закрыв лицо,
As Spirit some with covered face

С надеждой невозможной встречи
Will come a person who much waited’s

Пройдет на милое крыльцо.
And step on lovely porch with grace.


Рецензии