Ва-банк

Києве мій, безсонний!
В ночі – твоя безкінечність…
Дощ за вікном, бездонний,
Такий же, як ти, безпечний.
Києве мій, послухай!
Ти всіх до Дніпра пускаєш!
Ховаєш від чорта душу,
І мовчки журбою мариш.
Я – гість, безперечно… Слухай,
А що нам робити далі?
Я ж скоро з тобою мушу
Прощатися… без деталей.
Давай, допиваємо чай…
Ходи погуляємо в парк!
Сьогодні моя печаль
Поставить мені ва-банк.
13.12.2015


Рецензии