Можна, було б...

Можна, було б, - і Крим відстоЯти...
Жаль, адміралу, - «приспичило взяти».
Можна, було б, - гуртом воювати...
Тільки, чия б тоді, - плакала мати?
Можна, було б, - ще й здачі їм дати...
І по Статуту, - не «бздіти» стріляти.
Можна, було б, - із честю вмирати!
Всрався командувач... Винні – солдати...
Можна, було б... Ні! Треба, було би,
Просто, комусь – кулю в лоба!..


Рецензии