НЕ ПУЩУ!

ЛЮБЧИКУ,КОХАНИЙ-ГIРКО ЯК БЕЗ ТЕБЕ
ЗНОВУ Я СУМУЮ ЗА ТОБОЮ...ДЕ ТИ?
ЗГАДУЮ ТВIЙ ПОГЛЯД,СУМ В ОЧАХ У МЕНЕ
МIЙ КОХАНИЙ ДРУЖЕ,ХОЧУ ВИДIТИ ТЕБЕ!

ОЙ,ЯК ЛЮДУ ПОВНО,ЯК ЇХ ЗАБАГАТО
Є РОЗМОВ ДОВОЛI,ЖИТТЯ КОСТРУБАТЕ
ПРО ОДНЕ,ПРО IНШЕ-СПОВIДI Я ЧУЮ
МЕНЕ НЕ ДИВУЄ,ТА НIЦ НЕ ЧАРУЄ

ВСI МЕНI,ЯК ДРУЗI-ЩИРI ТА ПРИВIТНI
АЛЕ ПОГЛЯД БЛУДИТЬ,ТИ МЕНI ПОТРIБНИЙ
ТIЛЬКИ ПРИЙДЕШ СОНЦЕ-ВХОПЛЮ Й НЕ ВIДПУЩУ
КРИЧИ ТА ПРУЧАЙСЯ-Я ТРИМАЮ ДУЖЕ

ХОЧ КРИЧИ-"РЯТУЙТЕ!"
ЩО ВIД МЕНЕ ХОЧУТЬ?
АЛЕ ЛЮДИ МИЛI...
СТОЯТЬ ТА РЕГОЧУТЬ


Рецензии