Нема спов дь

Скажи чому так гаряче в душі
Чому у серці все кричить
Я задихаюся у сні
Дишати боляче мені
Прошу скажи чому люблю
Чому забути не могу
Єдине хочу рядом бути
Пожежу почуттів забути
Благаю люба не мовчи
Скажи хоч слово ти мені
Розбій ту кляту німу тишу
Вдихни бажання далі жити
Тебе я прошу поможи
Чому так боляче мені
У грудях наче все стискає
Горить і прахом розвиває
Ти рідна моя серцем знаю


Рецензии