Ц нност життя

Цінності життя

Жага вічно жити… Не є це примара!
Поглянь в свою душу, не бійся, людино…
Можливо, ймовірно, там райдужна хмара!
Вона нас не тішить – вбиває злочинно!

Хіба це справді хмара кольорова?
Ні! Веселковий ураган!
В цей час, душа, немов здорова,
Але не мир… всього лиш мить, самообман…

А вічний мир лиш в Того, Хто є Вічність,
Все інше… що мимо – диму пара…
Бо тільки у Ньому життя, безкінечність,
Жага жити вічно… Не є це примара!


Рецензии