Буратино знову в внутрiшнiх конфлiктах

Що з того що, нема зв’язку зворотного,
Що не про тебе не тобі пишу?
Ніхто моїми не охоплений турботами.
Не знаючи твоїх, про них мовчу.
Але навіщо тут «але»? Їх тисячі.
В тім суть – приємне спілкування, а чи ні?
Ті проковтнуть зневіру, інші викричать.
А що робити дерев’яному мені?


Рецензии