В рш як д ти

Вірші як діти ,народжуються вчасно ,
 і як народженний кричить,
зверта увагу,
набирає більш повітря в свої легені та красніє ,
з явившись на цьому світі . .
Тепер поставим дату ,хай живе ,
то може виросте і буду вдячним і на славу ,народу в поміч ,може й так.
Як його назвати?
Син то чи дочка?
Якщо то син- хай сильним буде ,лицарем у слові ,
а якщо дівчина - ніжна і ласкава
щоб линули до її солодкой мови .
 Рожденні, хай вам буде доля ,
щоб слово було сім ям і впало в добру землю .
Якщо не буде де вам прихилитись ,і час розчинить в собі- не жалкуйте ,
бо сонце теж заходить і вам потрібно знать його ходу.
Служіть як то назначено батьками ,
і може ви знайдете пару ,
не знаю як вам буде далі ,але живіть , мої народженні з душі.


Рецензии