Кратер

Я припиню до завтра цю промову,
й не обіцяю про світло від «вікна»,
навіть якщо не буду я з тобою,
достеменно… мабуть це є «війна»

Я позриваю усі гітарні струни,
Я видалю наш сотий «діалог»,
Ненавиджу я бути не з тобою,
краще бурчати на одинці «монолог»,

Якщо я знаю, що забуду в котре,
Якщо ти знаєш той кінець «коханню»,
Навіщо цей твій контрнаступ?
Мов землетрусом коливання,

у графіках де мій минулий,
був звичайнісінькою грою,
а кратери мене не варті,
і не сьогодні, й не з тобою.


Рецензии