Де подiтись менi вночi

Згубила від серця ключі,
І забула давно пароль...
Де подітись мені вночі?
І зіграти яку ще роль?

А чи може писати про все,
Як курличуть мої журавлі.
Бо ж думками мене несе-
В отчий дім до святої землі...

У поля де гіркий полин,
Де на травах срібляста роса.
Сяють зорі їх видно плин,
І підморгують небеса...
19 03 2016 р
Вікторія Р


Рецензии