Кругообiг поганi

Дурак у гріш не ставить мудреця,
мов кінь ірже потвора над прекрасним,
а телепень – над генієм творця,
у вірності клянеться зрадник жасно...
І те не має ні початку, ні кінця!

19.03.2016


Рецензии