Мила наша мамо Марченко Н. П

Дорога наша, мила, рідненька!
Люба, ніжна матусенька - ненька.

Щиро вітаємо з чудовим святом весни!
Здоров’я, Вам
Міцного,
Наснаги і краси.

Красива, Ваша, усмішка й сердечна доброта,
Любов’ю,  Вашою, зігріті
наші будні і свята.

Мила наша матінко, щира і свята.
Теплом, Вашого, серця зігріті наші літа.

За ніченьки недоспані і руки золоті
Слова найкращі вдячності сердечні і прості.
.
Бажаємо, щоб  щастям
Наповнились  літа.
Щоб у любові й  злагоді 
Повільно й повноводо
Текла ріка життя.

Господь благословлчє
                Миттєвості й літа.
А Пресвятая Богородиця 
Покров, Вам, посила.
І довголіттям,
Та здоров'ям
Ущедрює літа
               

Слова сердечні
Вдячності
І щирі привітання,
З жіночім
Днем  весняним
Найкращі побажання.

Онуки
Й діти, Ваші,
Вам шлють
Свої вітання.

           Березень  2010


Рецензии