руйнуй

 

якщо вже не маєш, що казати, то трощи
все, що бачиш -  руйнуй та спалюй.
навіть, якщо мить -
це лише вогонь, який не робить спалах.
навіть якщо мить - це вагон,
у якому не спали
двоє.

якщо не маєш війн,
то який з тебе воїн.
просто знищуй, перекривай повітря.
все, що дихало - на палітру,
з якої малював би кожен,
хто хоч раз бачив світ.
бачиш, на кого ти схожий?
бачиш, чому все ж таки ні?
ні складатися, ні розходитись.
годі,
це
якщо вже не маєш, що руйнувати,
якщо це єдине, на що здатен.
неможливо гучне,
неспокійно мовчазне.
сподіваюсь, тобі не бракуватиме
когось,
в особливості, звісно,
мене.

невимовно мало,
руйнуй та спалюй.


17/03/16


Рецензии