Життя

У мене в крові палає вогонь,
А кров закіпає мов сталь,
Життя в обійми гарячі прийняла знов.
І дужче взяла мою до себе лодонь.

Життя продовжило мене тримати,
Дала любові мені у  серце моє,
І змогу теплом людей обіймати,
Тепер я живою почуваю себе.

Всі ми на світі живемо
Та не всі мають тепло у собі
Лиш життя дає змогу бути supremo
Над самими собою,у своєї душі.


Рецензии