Моя молитва...

 "Господи Боже, Спасителю наш! К тебе припадаем сокрушенным сердцем. Утоли шатания и раздоры в земли нашей, отжени от нас зависти и рвения, попали в сердцах наших всяку нечистоту, вражду и злобу. Вразуми всех, иже во власти суть, и возглаголи в них благая о всех людях твоих. Силою Креста Твоего укрепи воинство наше и избави от всякого навета вражия. Воздвигни нам мужей силы и разума и даждь всем нам духа премудрости, крепости и благочестия. Господи, пробави милость Твою во веки веков. Аминь"



Плейкаст «~~~ МОЯ МОЛИТВА ~~~»




Рецензии