Про нас ви не мовчить!

(21 березня - Всесвітній день людей з синдромом Дауна)

Спасибі за любов, що сотворила нас,
Що відчуваєм, дихаєм, живемо.
Що батьки з нами поруч повсякчас,
Хоч і повільно та вперед ідемо.

Хай душі гріють добрі справи та слова
І зло не стане у нас на заваді.
Такі ми, як і ви- це звістка не нова,
Та голосно скажіть ви це громаді!

Ви бережіть нас, «сонячних дітей»,
Безпосередніх, добрих та ранимих,
Байдужими не будьте до людей,
Вам не знайомих, лиш  любов’ю одержимих.

Бог, створив нас, любов подарував,
Любов  - це дар, це милість, не заслуга,
Це щит, це оберіг – так Бог нас врятував,
Можливість дав знайти у світі друга.

Ви бережіть нас, «сонячних дітей»,
Ми не даремно у цей світ з’явились.
Ми трішки інші за других людей,
На цій землі ми якось розгубились.

Буває важко люблячим батькам,
Для них ми всі – найкращі, славні діти!
Віруєм серцем – допоможемо і вам,
Ви спробуйте нас тільки зрозуміти.

«Долання перешкод», мабуть, наше життя
Батьки нас на навчання надихають.
І новий день - це нові відкриття,
Ці дні  дитинства долю визначають.

Хто був терплячим і велику віру мав,
Бог дарував немалу нагороду:
Художників та музикантів світу дав,
І поварів, акторів для народу.

Поки малі ми – нам допоможіть,
Підтримуйте, спрямуйте, не лишайте.
Батьки, об’єднуйтесь, про нас ви не мовчіть,
Боріться, віруйте, скоріш перемагайте!
                21.03.2016р.


Рецензии