КецIил адамла бебкIа

Эш жегой дунъялике,
Агора цалра кулъуй
БакIесбес уркIилике,
Иман бебкIа гьанбуршуй.

ВегIла адам эбкIале
Пашманле бурар уркIи
Баресилра аголе
ЦIахле бурари уркIи.

Цаца яман угьалра
КецIил адам дигахъу,
Цегъун адам цайкIара
ЭбкIибил дигхIайгахъу.

ХIябра гIядабил бурар
ВегIла адам эбкIале,
Хъумартесра урхIаврар
Гьаманра гьанбиркуле


Рецензии