На згадку - лише фото

На згадку - лише фото, де щиро так всміхаєшся,-
Як спогад про минулі радощі свого та нашого життя,
На спокій серця завжди в тиші та надії сподіваємся,
Бо вже в минуле нам ніколи не буває знову вороття.
На пам"ять - лише погляд щирий твій, що так чарує,
Який дає наснагу й далі нам добром тут лише жити.
Ти й досі посмішки теплом так легко нам даруєш,
Тому що просто нас навчив власне життя любити.

16-03-2016/R/


Рецензии