Твоя соц. мережа

Я люблю твою соц. мережу,
до нестями харчуюсь планктоном,
в очах твоїх небо – в руках твоїх кара,
а слово мов чай із лимоном,

Солодкого в тобі я не бачу,
а солоне немов та фортеця,
я покохаю тебе сьогодні,
за ніжки і флюоресценцію,

Я люблю свої цифри в активах,
експорт чи імпорт, екзамени, сесію,
та ненавиджу лиш насправді,
твою занадто дешеву агресію,

І не буду тобі зізнаватись,
про свою звичайну кімнату,
про життя, яке міг би прожити,
про слова, що хотів би сказати.


Рецензии