Леб донька

ЯК ТА ЛЕБІДОНЬКА, КРЕЛАТА
КРУЖЛЯЕ В ДАЛИНІ ВЕСІНІМ ДНЕМ,
ЗНОВ ЧУЕШ ТИ ВИЛИКЕ ТЕ ПРОСТИ-
В ПЕЧАЛІ І ЖУРБІ ВОНИ КРУЖЛЯЮТЬ.
У ВІКНІ І ЗНОВ  ЛЕБІДОНЬКА ОДНА.
СИДИТЬ У МАШИНІ ЧИКАЄ,
І ДУМАЄ ВОНА В МОВЧАНІ
МАХАЮЧИ КРИЛЬМИ В ЗАЖУРІ.
ЗНОВ ЙДЕ ЗИМА. ДЕСЬ ЧУТНІ
СИНІ РОСИ ,ЛЕБІДОНЬКА  У
ДАЛИНІ КРУЖЛЯ І ЗАПЛІТАЄ
РУСІ КОСИ


Рецензии