Несказане

Замало часу і надто багато змін
мені було тебе завжди мало, вір,
один одному кожну хвилину:
“ ти у світі  найкраща людина”

Як втомилися йти через себе,
і кожен казав “ заради  тебе”
чекали дарма того самого дива
він — незвичайний і вона — особлива 

Нестерпно мріяли бути разом,
але не забули всі ті образи
і ці глибокі кохані очі...
все бачать,а розуміти не хочуть

замало часу  нам завжди було
та вже все минулось, давно зажило
Здавалося б, все згадати невзмозі
та несказане залишилось  досі


Рецензии