Все на свiтi мина

Все на світі мина
Тільки терпкість вина
І не слова про вічне кохання
Допливаю до дна
Десь ти ходиш одна
Моя пісня і радість остання
Все на світі пісок
Залишається крок
Наші мрії як небо прозорі
Досягнути мети,зрозуміти,піти
І прокинутись в теплому морі
Все на світі любов
Витікає як кров
І про неї ніхто не забуде
Без любові війна і руїна одна
І що далі з всіма нами буде?


Рецензии