Розлука

Удвох стояли й дивувались,
що блiдний мiсяць випливає.
Колись пiд ним вони кохались,
а зараз вiн їх розлучає.

Чи ж мiсяць в тому винуватий,
а може зiрка та , що впала?
Не знала , що йому сказати
- колись чекати, обiцяла.

Тепер вiн коси, губи й очi
не буде пестити,ласкати
i обіймать цей стан дiвочий ,
i руки нiжно цiлувати.

Не вiн, не вiн... Нащо було ж то
тодi такi листи писати .
У скронях й головi гуло щось
i груди бiль почав стискати.

А мiсяць виплив в темне небо,
щоб срiбним сяйвом здивувати .
Не сяй так, мiсяцю, не треба.
Вiн хоче бiль свiй приховати.


Рецензии