тiльки ти!

Ми збудували вірності мости
Розвіє вітер смуток на очах
Я обіцяю віддано нести
Свою любов довіку на плечах
І хай дощі сльозами упадуть
А сніг засипле так,що не пройти
Ті почуття не гаснуть,а живуть
В моєму серці квітнеш тільки ти!


Рецензии