***

Мене любов ненависті навчила
Все змінюється... Змінилася і я!
Любила, вірила та відпустила
Тепер у кожного із нас своє життя.

І зараз я ціную тільки вчинки,
Та навкруги лишилися пусті слова...
І я вдягаю маску невидимки,
Бо обертом іде вже голова.

©kosheleva.


Рецензии