***

Не почуєш більше ти мого: "Привіт"
Не побачиш більше ти знайомих літер
Залиши собі ти цей дешевий флірт
Бо від нього тягне пафосом надмірним

Віддались від мене! Відпусти!
Вже втомилася на тебе я чекати
І ці дотики і спогади залиш собі
А я пішла спокійно спати!

©kosheleva.


Рецензии