Подарунок щастя!!!

В цьому світі я не випадково,
Народилась я мабуть для чогось,
Та дивуюсь я повірте знову й знову,
Що чого хотіла від життя-- збулось.

Стала в солодкому чеканні подарунком,
Відкривши собою весь великий світ,
Завдяки мені насолодились поцілунком,
Зриваючи від радості весь сезонний цвіт.

Я вмить пробудила всі ясні почуття,
Як від  ковтка прохолодної води,
Без мене вже не бачили свого життя
І так було і буде тепер завжди!

Та життя летить, мов швидка птиця
І ось я сама побувала у чеканні,
Та не думайте що це кінець, в'язниця,
Просто мені теж здійснили всі бажання.

Тепер і я стала банально щаслива,
Люблю, надіюсь, вірю, інколи римую
І хоча доля буває за-часту  мінлива,
Я й далі вберу щастя і комусь подарую!


Рецензии