Ду Лусинес индз hамар Словно Луна ты для меня

         Ду лусинес индз hамар
1куп
hишумем мер анцялы, гехецик ачерыт
hишумем мец ачуйков, арачин hампюрыт
Ко паткерне арачис, мишт кезем ес hишел
Ко чампин ачкыс мнац, мишт кезем ес спасел
Прип
Ду лусинес индз hамар,луйсес талис андатар
Вираворем ес кезнов , ари мотыс мек
оров
Ари индз мот ко сиров, к hандипем кез вартеров
Каротелем кез им сер, ари мотыс айс гишер
2куп
hавата им сирелис , сирумем анныман
Мер серы тох мишт мна, дарец дар hавитян
Кянкум кез чем моранал, мишт клинес им hокум
hаветян ду к мнас им сртум, им сртум
Прип
Ду лусинес индз hамар, луйсес талис андатар
Вираворем ес кезнов, ари мотыс мек оров
Ари индз мот ко сиров, к hандипем кез вартеров
Чем хапи ес кез им сер, ари мотыс айс гишер!
3 куп

hавата им сирелис кезем мишт еразум
Узумем вор hандипенк цагикнери драхтум
Байц тох ераз чи лини айс серы мер макур 
Аранц  кез им сирелис , тхурем ес тхур

Начато 1992г корректировка 24 января2016г

Альберт Миракян 


Рецензии