Краплина щастя

І не можна без тебе, і не можна до тебе,-
Може Боги на небі позаздрили нам…
Я не можу до тебе ,і не можу без тебе,-
Але що тут поробиш, ми не рівні Богам…
Кришталеву краплину із запахом щастя
У  розгублених душах не втримати нам,
Та солону краплину із запахом неба
Ми розділимо навпіл- що до того Богам.


Рецензии