Великий п ст

Бабуся пада на коліна
І просить вБОГА
Про свое в журбі
Турботі і терпінні чикає
Дня що стрімко йде
Великим постом чути
Близько в порозі поколінії
Робіт і в успіху доречних
У турботі шумаем щось ми ріднеє свое
А думка та рікою плине
Повідать БОГУ що тяжіе на душі
У діалозі починань виликих
Турбота і печаль на серце ляже
Та дума в каяннім своім
Печаль тривог у мудрості покаже
У слові БОГУ чути діалог
Стоїть в свічках ікона та велично
І біла церква край села на пагорбі
В задумі день новий чикае
Той колокольний дзвін що
Свято прославля у розсуді ведніються
Хрести велично в молитві чути тихий хор
Великий піст уже так близько
Де на порозі далеких і блаженних днів
Бьють у церковні дзвони і предрікають
Стрімкість поколінь і радісь на
Душі велика знаменний час
У мелосердії людей знаменним
Днем йде в великодень і кличе
У молитві новий день


Рецензии