ХIуебла ша

ЦIуба дяхIи бицIуле
Шиниш кьар гьардикIулдар,
ДацIагъай кьялубаке
Вавне леркьуле дуар.

БерхIи гона букIуле
Гонза бугъу буруле...
ХIуебла ша бигъуле
Дия уркIи хIулбукIуле.

ДухъутIа тусла вавне
ГьардикIуле гонзалзе,
ЧIикIне далай дукIуле
Разидеш цаб чархизе.

Адамле разиле цаб
Шиниш хIуеб лебкьуле,
ДурхIнера бумхIули цаб
Рази бугьуле цIакьле.


Рецензии