Весняний день

Заспані очі прохолодним ранком
Запрошують до себе на каву.
Шукаємо слова за світанком
Та нашу забуту поставу.

Троянди пахнуть незвично
Першим весняним днем,
Підсніжники піднялись комічно,
Побачивши нас під дощем.

Разом найкраще засинати,
Хоч замале нам ліжко,
Один в одного поринати
Приємно та так ніжно.


Рецензии