нав що народився ти?

Так довго йти, без цілі, і мети, і починають запитання рости, навіщо народився ти? на це питання відповім тобі,якщо по законом Божим будеш жити ,вино любові його будеш пити, але покайся у провинах ти, і трішечки ще трішечки зажди!


Рецензии