Цей запах тютюну i шардоне. У формi рондель

Цей запах тютюну і шардоне,
Щока колюча на її плечі.
Вона сьогодні не засне вночі
Ну точно, ну напевне, не засне.

І згадкою уже не промайне,
Бо завтра – геть, і викине ключі,
Цей запах тютюну і шардоне,
Щока колюча на її плечі.

Минає все, і біль колись мине
Розтане, не шукаючи причин.
Колючу щоку на її плечі
Згадає ще колись, чи прокляне
Цей запах тютюну і шардоне…


Рецензии
Українською мені більш сподобалось. Якось мелодійніше, чуттєвіше…
Дякую!

Наталия Рыбальская   28.10.2016 18:48     Заявить о нарушении
Дякую, Наталю! Український варіант був перший.

Сергей Пикарось   29.10.2016 19:47   Заявить о нарушении