Таемнич сть

Йде дощь.....!
І смуток на обличчі
У дзеркалі твій образ- таемничий
Лиш спогади і посмішка сумна
Ти бачиш вже давно
Всі спалині мости в кохані
І чуються приемнії слова
Із спогадів приемная зірниця
І в образі у дзеркалі зітхання
Усмішки таемничої давно уже нема
Стражданні чуеш ти любовнії признання
І таемничий образ невмера


Рецензии