ТВО ОЧ

Очі твої мов
Перлини добрі
Лагідні і ніжні
Де у довгому
Терпіні ждеш
Своеї ти молитви
В професійному
Надбанні у замріянім
Потоці бачиш очі
Милі серцю і
Душею ти шукаеш
Ті задумливії очі
Де в виликому
Надхнені у печалі
Ти шукаеш ту
Перлину і надію
Що іде в сумнім
Потоці тії очі мов
Зірниці знову
Бачиш ти
Що ночі


Рецензии