Музика кохання

Я чула музику
Коханя що ти
Співав в моїм вікні
Яке приемние признаня
Вітае в памяті моїй
Далекі дні минули
І вже давно забула я
Зізнання те і те
Кохання в вікні
Далекие мовчання
Де лірою не наче
Вітром занесло
В чудовім сні
У памяті моїм воно


Рецензии