Ромашкова зав са

Луг ромашкової
Завіси я бачила
В машиному крилі
І занавісою печалі
Ми йдемо в тихому
Мовчані лиш краплі
У вікні показіють
Мені що треба тим
Теплим словом сяє
Посмішка квітуе і
Образ у лугу в ясну
Літню ніч ти бачиш
Таемничими очима
Як кличе літо у журбі
Сумні заплаканії очі
В холодному машиному
Крилі пізнала щастя
Там у лузі лиш сльози
Мріями сплива і золотом
Земля квітуе ромашковим
Тим лугом у памяті зника


Рецензии