Берижи

Ти бережи у
Памяті кохання
Яке забути не
Могла і те
Вчирашннеє чикання
В далекому вікні вона
Сидить за журливо
В задумі в мовчанні
І терпінні і хоче бути
Лиш одна в далекім п
Пересуді у зневазі
Ти бережи свою
Мету і мрію пликай
Неначе віру ту любов
У слові ніжнії признання
Зізнанням кличе словом знов


Рецензии